Ignition Cables Sets | O nama

Proizvodnju Flash kablova za svećice pokrenuli smo 2001. godine i za kratko vreme pridobili domaće (broj 1 u Srbiji) i inostrane kupce. Danas, sa zadovoljstvom možemo istaći da 50% proizvodnje izvozimo van granica naše zemlje.

Usvajanje pozitivnih iskustava poznatih svetskih brendova u ovoj oblasti, kao i stalne konsultacije sa ovlašćenim distributerima i servisima, omogućavaju našim tehnolozima da neprekidno usavršavaju Flash proizvode.

Asortiman Flash kablova za svećice pokriva sve tipove automobila, koji se mogu videti na drumovima širom sveta i raspoloživ je na našem skladištu u Beogradu, a naš Flash katalog, koji je uradjen po OEM specifikaciji, omogućava preciznu i pouzdanu pretragu.

Naše dugogodišnje iskustvo i saradnja sa najvećim svetskim proizvodjačima kablova (General Cable USA, Madison Wire England...) omogućavaju nam da svojim partnerima pružimo brzu i kvalitetnu uslugu.

Danas, Flash proizvode možete naći u svim bolje snabdevenim maloprodajama i veleprodajama u Srbiji i regionu.

Naš poslovni cilj je pronalaženje distributera i osvajanje novih tržista. Budućim partnerima nudimo, takođe, mogućnost izrade setova kablova za svećice pod njihovim brendom uz našu sveobuhvatnu logističku podršku.

Od 2017. godine Flash je u sastavu AMgroup.